Skip to content

Акции и новости

Нашето решение за COVID-19 препреките

Почитувани, Нашата цел секогаш било грижа и внимание кон нашите клиенти. Ги почитуваме сите препораки за заштита на јавното здравје и превенција од вирусот COVID-19, затоа овозможуваме ефикасен начин за функционирање на Толту Моторс Сервис услугата. Следете ги нашите новитети и останете безбедни! Ваша единствена обврска е да не побарајте на нашите контакт телефонски броеви: 02/2654-654; 02/2655-655 1.Го земаме Вашето возило; 2.Вршиме дезинфекција; 3.Го сервисираме Вашето возило; 4.Го враќаме Вашето… Read More »Нашето решение за COVID-19 препреките

Известување за COVID-19

Почитувани, Ве информираме дека компанијата Толту Моторс, генерален импортер и овластен дистрибутер на најпознатите кинески возила, овозможи посебна процедура, со цел заштита на јавното здравје и превенција од вирусот COVID-19, како за нашите клиенти така и за вработените лица. Извршена е комплетна дезинфекција на нашите простории и во тек е постојано одржување на високо ниво на хигиена. Воспоставен е посебен ред и прием за нашите клиенти во продажниот и сервисен… Read More »Известување за COVID-19