Новиот HAVAL H6 – достапен за тест возење

Закажете Test Drive за новиот HAVAL H6, интелигентен SUV кој ќе Ве освои на прва!


Стекнете чувство за вашиот нов автомобил 😎
☎️02 2654-654
☎️02 2655-655