Нашето решение за COVID-19 препреките

Почитувани,
Нашата цел секогаш било грижа и внимание кон нашите клиенти.
Ги почитуваме сите препораки за заштита на јавното здравје и превенција од вирусот COVID-19, затоа овозможуваме ефикасен начин за функционирање на Толту Моторс Сервис услугата.
Следете ги нашите новитети и останете безбедни!
Ваша единствена обврска е да не побарајте на нашите контакт телефонски броеви:
02/2654-654; 02/2655-655

1.Го земаме Вашето возило;
2.Вршиме дезинфекција;
3.Го сервисираме Вашето возило;
4.Го враќаме Вашето возило назад, СЕРВИСИРАНО и ДЕЗИНФИЦИРАНО!

За доброто на сите!
Толту Моторс, Скопје